Procesarea datelor cu caracter personal

1. Scopul si domeniul de aplicare al prezentei Notificari

Holiday Tour Mures respecta intimitatea dvs. si se angajeaza sa va protejeze datele personale. Aceasta notificare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal (denumita in continuare “Notificare”) are rolul de a va oferi informatii relevante cu privire la modul in care prelucram datele dvs. personale atunci cand vizitati site-ul nostru sau cand ne furnizati, prin orice alta modalitate datele dvs. personale (cum ar fi: telefonul, email, cv), atunci cand achizitionati servicii turistice, atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru, cand participati la o calatorie sau cand cereti o oferta de la noi etc.

Acest site este destinat numai persoanelor majore si singurele situatii in care colectam date referitoare la copii sunt cele in care rezervati oferte turistice si pentru copii dvs.

Aceasta Notificare va informeaza cu privire la operatiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal (astfel cum sunt acestea definite de legislatia relevanta in materie, incluzand Regulamentul general privind protectia datelor 2016/679 – denumit in continuare „GDPR”) efectuate de catre Holiday Tour Mures, in considerarea calitatii acesteia de operator de date cu caracter personal.

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este HOLIDAY TOUR MURES S.R.L. si este responsabil de datele dvs. personale (denumita in continuare „Holiday Tour Mures”, „noi” sau „nostru” in aceasta Notificare).

2. Operatorul datelor dvs. personale si datele de contact ale Responsabilului cu protectia datelor

Operatorul datelor dvs. cu caracter personal este HOLIDAY TOUR MURES S.R.L., avand sediul social in Mun.Tg. Mures, Bdul. 1 Decembrie 1918, nr. 209, jud. Mures, avand numar de ordine in Registrul Comertului J26/641/2013, cod unic de inregistrare RO 31862820 (denumita in continuare „Holiday Tour Mures” in aceasta Notificare).
In considerarea dispozitiilor legale aplicabile, Holiday Tour Mures a desemnat un Responsabil cu protectia datelor.
Daca aveti intrebari cu privire la aceasta Notificare, inclusiv orice solicitare cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau de exercitare a drepturilor dvs. legale, va rugam sa contactati Responsabilul cu protectia datelor utilizand urmatoarele date de contact:

 • Adresa: Tirgu Mures, B-dul 1 Decembrie 1918, nr.209, 
 • Tel: 0744 922 115, email: agentie@holidaytourmures.ro

Este important ca datele personale pe care le detinem sa fie corecte si actuale. Va rugam sa ne informati daca oricare dintre detaliile pe care ni le furnizati ar trebui sa se schimbe, in timpul relatiei cu noi.

3. Legaturi externe

Acest site poate include link-uri catre site-uri sau aplicatii ale tertilor. Daca faceti click pe acele linkuri sau daca activati aceste aplicatii, este posibil ca tertii sa permita colectarea sau partajarea datelor despre dvs. Nu controlam aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru Politicile lor privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cand parasiti site-ul nostru, va rugam sa cititi Politicile fiecarui site pe care il vizitati.

4. Datele cu caracter personal pe care le colectam despre dvs.

Potrivit legislatiei in vigoare, “datele cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
Cand accesati site-ul nostru sau comunicati cu noi sau prestam servicii turiste sau orice alt tip de servicii pentru dvs., este posibil sa prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

 • Date de contact si/sau identificare, incluzand: nume si prenume, adresa (domiciliul sau resedinta), numar de telefon, e-mail, seria si numarul actului de identificare (buletin/ carte de identitate/ pasaport), codul numeric personal precum si informatiile continute in aceste documente, voce, istoric convorbiri;
 • Date legate de serviciile solicitate, incluzand: informatii privind serviciile solicitate sau prestate, detalii privind platile catre si de la dvs., inclusiv contul bancar, date de contact si identificare pentru persoanele care participa in calatorii cu dvs., istoricul conversatiilor din cadrul grupui de pe WhatApp;
 • Date referitoare la candidati (in cazul proceselor de recrutare), incluzand: detaliile candidatului, adresa de e-mail, adresa, angajatorul curent, istoricul locurilor de munca, educatie, licente/ certificari, informatii referitoare la studii precum si celelalte informatii incluse in curriculum vitae;
 • Date folosite in scop de reclama, marketing si publicitate, incluzand: nume, prenume, imagine, voce, feedback transmis, ID (username/numele folosit pe reteaua sociala) si imagini cont retele sociale (in cazul ID-ului si imaginilor publicate pe conturie de retele sociale, Holiday Tour Mures va mentiona prezenta persoanei respective in pozele si clipurile video publicate pe conturile retelelor sociale sau pe site-urile apartinand Holiday Tour Mures).
 • Categorii speciale de date cu caracter personal, cum ar fi: cerinte dietetice care pot dezvalui credintele dvs. religioase sau filosofice si date privind sanatatea.

Colectam si procesam datele de mai sus numai in cazul in care este strict necesar pentru a furniza serviciile turistice pe care l-ati achizitionat. In plus, vom colecta si procesa categoriile speciale de date personale speciale mentionate mai sus, numai in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dvs. explicit in acest sens.

Nu aveti nicio obligatie sa va dati acordul sa va procesam categoriile speciale de date cu caracter personal, cu exceptia cazului cand acestea sunt necesare pentru prestarea serviciilor solicitate. Cu toate acestea, fara consimtamantul dvs., nu vom putea lua masurile necesare pentru a furniza serviciile turistice pe care le-ati rezervat sau incercati sa le rezervati.

Numai in cazul in care aceste informatii sunt necesare pentru prestarea serviciilor turistice, daca nu ne furnizati datele respective si nu avem consimtamantul dvs. nu vom putea presta serviciile turistice solicitate.

5. Sursa datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi obtinute din urmatoarele surse:

 • direct de la dvs. atunci cand: solicitati o oferta de calatorie sau beneficiati de serviciile turistice pe care le oferim, cand va abonati la newsletter sau la alte publicatii, transmiteti feedback, participati la concursurile organizate,
 • prin activitatile pe care le desfasurati in timpul perioadei cat beneficiati de serviciile turistice oferite, cum ar fi poze, istoricul conversatiilor din grupurile de pe WhatApp;
 • de la terti, cum ar fi in cazul in care primim datele dvs. personale de la terti care solicita prestarea de servicii turistice (persoane care calatoresc cu dvs. sau alte agentii de turism)

6. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

Holiday Tour Mures colecteaza, prelucreaza si utilizeaza datele cu caracter personal:

 • in scopuri care sa permita furnizarea unei oferte sau prestarea serviciilor turistice;
 • in scopuri care sa permita agentiei sa isi indeplineasca scopurile legate de activitatea acesteia si obligatiile sale legale
 • pentru a permite initierea sau derularea unei relatii contractuale cu dvs.
 • in scop de reclama, marketing si publicitate;
 • in scopuri care sa va permita participarea la concursurile si evenimentele organizate de catre Holiday Tour Mures;
 • pentru exercitarea drepturilor si obligatiilor partilor rezultate din contractele semnate de parti sau in legatura cu servicile prestate;
 • in vederea protejarii intereselor partilor in promovarea de actiuni in justitie si apararea impotriva oricaror pretentii si procese;
 • in scopul asigurarii respectarii dispozitiilor legale referitoare la pastrarea si arhivarea datelor/ documentelor;
 • in scopuri subsumate scopului general de prestare servicii turistice.

Pentru evitarea oricarui dubiu, Holiday Tour Mures nu va folosi datele dvs. personale in scopuri de reclama, marketing si publicitate decat in masura in care va dati in mod expres consimtamantul de a face acest lucru.

Totodata, Holiday Tour Mures mentioneaza ca nu exista vreun proces decizional automatizat (incluzand crearea de profiluri) bazat pe datele dvs. cu caracter personal.

7. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate in cadrul Holiday Tour Mures doar catre persoanele de conducere si catre alte persoane care au nevoie de acces la datele dvs. cu caracter personal („need to know basis”) pentru a-si indeplini atributiile specifice in scopurile enumerate la pct. 6 de mai sus sau in cazul in care acest lucru este necesar sau permis de legislatia aplicabila.

Holiday Tour Mures poate, de asemenea, sa furnizeze datele dvs. cu caracter personal unor terte parti care furnizeaza servicii in legatura cu serviciile turistice solicitate, servicii de suport IT sau servicii tehnice si organizationale (in legatura cu activitatile legate activitatea Holiday Tour Mures) sau catre consultantii legali, de audit sau catre alti consultanti sau furnizori, numai in scopurile mentionate in aceasta Notificare. Holiday Tour Mures va exercita o diligenta adecvata in selectarea furnizorilor terti de servicii si va solicita ca acesti furnizori sa mentina masurile de securitate tehnice si organizationale adecvate pentru a va proteja datele personale si pentru a le procesa in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile.

Holiday Tour Mures poate, de asemenea, sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal autoritatilor, dupa cum este necesar sau permis de prevederile legale, entitatilor care se ocupa de asigurari, consultantilor externi si/sau instantelor de judecata. Datele dvs. cu caracter personal vor fi divulgate unor astfel de terti doar in masura in care este necesar in legatura cu executarea contractelor, cu activitatile si/sau cu scopurile enumerate punctul 6 de mai sus.

 

 

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select „Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.