Charter Creta Heraklion - Driades, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Situat intr-o zonă liniștită, locul de cazare se află chiar in centrul localității Piskopiano. Pană la cele mai apropiate baruri și restaurante sunt aproximativ 150 de m.

Dotări

Clienții pot să-și petreacă sejurul in ambianța plăcută a celor 20 de camere. Locul de cazare dispune de o cameră de bagaje, la anumite ore de room service și de o zonă pentru fumători. In spațiile comune clienții au la dispoziție internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un telefon și WiFi (contra cost). In baia dotată cu o cadă se află un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Șezlongurile ademenitoare și umbrelele ce oferă adăpost așteaptă pe terasă. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Biliard in interior ii păstrează in formă pe clienții locului de cazare. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Driades Apartments, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate