Charter Creta Heraklion - Elgoni Apartments, cu plecare din Timisoara

Amplasare

Locul de cazare este amplasat la cam 1 km de centrul localității Piskopiano.

Dotări

Descriere generala:
Hotelul Elgoni Apartments se află la aproximativ 100 m de Piskopiano (Chersonissos aproximativ 1 km, Heraklion aproximativ 32 km). O plajă cu nisip este la aproximativ 1 km de hotel. La plajă sunt disponibile șezlonguri și umbrele de soare contra cost. Centrul turistic este la aproximativ 200 m. Un supermarket și alte facilități de cumpărături se află la 200 m. Se află la numai 100 m de hotel pană la cele mai apropiate baruri și restaurante. Pentru dansul de seara veti gasi un club de noapte la o distanta de aprox. 200 m. De la hotel se poate ajunge la următoarele atracții: Aquaworld Aquarium (la aproximativ 1 km distanță), Muzeul Popular Lixnostatis, Acqua Plus Waterpark, Labyrinth Park și The Crete Golf Club. Pentru mobilitate in timpul vacanței dumneavoastră, există o stație de taxi (la aproximativ 300 m distanță), o stație de autobuz (la aproximativ 1 km distanță), o companie de inchirieri auto și o inchiriere de motociclete. Pentru tratament medical in situații de urgență există un spital la aproximativ 40 km distanță. Aeroportul (HER) este de aprox. 25 km distanta. Un alt aeroport (CHQ) este situat la cca. 171 km distanta.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută in camere. Balconul sau terasa sunt incluse in dotările standard ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. De asemenea, este pusă la dispoziție o chicinetă cu un aparat pentru cafea/ceai. In plus, există un telefon și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Șezlonguri comode așteaptă pe terasa insorită. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive biliard in interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese și un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru intreaga zi.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa, AMEXCO și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Elgoni Apartments, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate