Charter Sharm El Sheik - Safir Dahab Resort, cu plecare din Bucuresti

Oferind vedere panoramică la Marea Roșie, Safir Dahab Resort فندق سفير دهب se află la doar 1 oră de mers cu mașina de Sharm el Sheikh. Are o plajă privată și are o zonă elegantă de piscină amenajată.

Camerele sunt spațioase și au lenjerie de pat de lux. Sunt dotate cu minibar și baie privată cu marmură. Fiecare cameră include un balcon cu vedere la grădină.

Safir Dahab Resort فندق سفير دهب oferă o varietate de opțiuni de luat masa internaționale. Restaurantul Flavours oferă mic dejun și cine tematice tip bufet, in timp ce restaurantul Catch Sea Food servește fructe de mare proaspete și restaurantul italian Portofino. Există, de asemenea, un bar pe plajă, un bar la piscină, Wi-Fi de 1 MB in toate camerele și punctele de vanzare.


Oaspeții se pot bucura de o partida de tenis sau se pot relaxa pe șezlongurile de langă piscină. Hotelul are un birou de turism care ajută la inchirierea de mașini și oferă informații despre atracțiile locale. Activitățile de agrement din apropiere includ windsurfing și scufundări.

Safir Dahab Resort فندق سفير دهب se află la 87 km de Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh. Oferă o recepție deschisă nonstop și parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Safir Dahab Resort, Sharm el Sheikh, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate